NZ Biler / Om os

Profil

Tag en god snak med os over en kop kaffe

Hvad er dine ønsker for din nye bil? Med over 18 års erfaring, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bil du søger, i din prisklasse og til dine ønsker fra alt, mærke til køreevne.

Ring og aftal en tid til at afprøve din drømmebil, og vælg iblandt vores store udvalg her på hjemmesiden eller kig forbi, så du kan være sikker på et godt match.

Vælg imellem over 10 bilmærker

Hos NZ Biler forhandler vi inden for mange forskellige bilmærker, og vi har stor erfaring med de individuelle styrker og behov de forskellige brands kan dække. Vi specialiserer os inden for Toyota, men vi garanterer stadig en god serviceerfaring inden for alle biler der står på grunden.

Vores primære bilmærker, som du altid kan forvente at finde hos os er:

  • Toyota
  • VW
  • Audi
  • BMW
  • Honda
  • Suzuki
  • Peugeot
  • Mercedes

Vi er også nummerplade operatør.

Kør herfra i din nye bil

Vi er parate til at svare på alle dine spørgsmål, og gøre en god handel med dig. Om du vil bytte, sælge eller købe din nye bil, så vil vi gøre alt for at du i slutningen af dit besøg kan få dine nye nøgler i hånden.

Det går stærkt! Ring gerne ind og vis interesse for bilen du har set, så du ikke risikerer at den bliver solgt i mellemtiden.

NZ Biler- Eksport

Vi eksporterer biler til hele verden, lige fra Tyskland til Polen, Litauen, Rusland, Bruxelles og Angola. Vi kan altid tage din bil i bytte, i forbindelse med en handel. Vi har især fokus på Toyota biler til eksport salg, men alt er værd at kigge på.

NZ-Biler Teamet

Vi har drevet vores forretning siden 2002, som startede ud fra en stor interesse for faget og branchen, og vi har ligeledes leget med biler siden barnsben.

NZ-Biler har en mission om at finde den bedste bil, til den bedste pris for vores kunder, så du kan springe research-delen over. Vi har tidligere bestået af en enkeltmandshær, af ejer Nabil Zahed, men der er nu kommet nye og unge kræfter med i foretagenet, med søn Wael Zahed.

Oplev en tip top service, med en behandling tilsvarende vores familieværdier. Vi sælger flere forskellige mærker, men specialiserer os især inden for Toyota. Se vores liste over bilmærker på forsiden.

Wael - Nabil Wael - Nabil
Nyhed
Hyundai

Hyundai i20

Classic XTR+
Hyundai i20 Classic XTR+